Lokal handel & ferie

Her gir lokalavisene deg spennende tips til lokal handel, ferie og opplevelser. 2021 er en flott tid for å bli bedre kjent med egen kommune!

Lokalavisene er opptatt av levende lokalsamfunn. Derfor planlegger vi å vise fram lokale handelsplasser og reiseopplevelser landet rundt, året rundt. Du får tips til hvor du kan handle og hva du kan oppleve i ferien og fritiden din. Og i hverdagen! På samme måte som Norge er vårt nærmeste ferieland, har trolig også din egen kommune steder og opplevelser du kan bli bedre kjent med. Det beste av alt: Når du handler og ferierer lokalt, bidrar du også til levende lokalsamfunn!

Det er Landslaget for lokalaviser (LLA) og mange av avisene våre som vil by på tekst, bilder, videosnutter og lenker til lokal handel og ferieopplevelser. Lokalavisene i LLA er ledende og troverdige mediekanaler i 180 kommuner i Norge. Vi samarbeider også med Merkur-programmet og andre gode krefter for å inspirere til lokal handel.

Norge er et langt og høyt land! Under her ser du noen herlige eksempler på hva du kan se og oppleve. For å gjøre det enklere å orientere seg i landskapet, legger vi også ut lenker til hvert av de nye fylkene i Norge. Trykk på disse for å komme videre til tips om lokal handel og ferieopplevelser.

Troms og Finnmark, Nordland, Trøndelag, Innlandet, Møre og Romsdal, Vestland, Rogaland, Agder, Vestfold og Telemark, Viken, Oslo.

Hvis du vil se reiselivssidene som vi laget i fjor, kan du her gå rett til Mitt ferietips landet rundt

NB! Alt du ser her, er kun skisser til hva vi ønsker å få til. Vi bestemmer oss snart for veien videre. Har du spørsmål, tar du kontakt med Geir K. Hus i LLA og Lokalavissamkjøringa, geir@lla.no, mobil 452 89 333, www.lla.no

Item 1 of 3

Her tilbyr vi våre samarbeidspartnere logo med lenke til egne nettsider: