Tusen takk til alle dere som arbeider med lokal handel

Vi i lokalavisene sender i dag en stor takk til alle som arbeider i butikkene i nærmiljøet vårt.

Noen av dere har måttet stenge dørene i en periode, andre har jobbet nærmest døgnet rundt for å holde hjulene i gang. Felles for dere som driver med handel og service, er pågangsmot og kreative løsninger. Slik får vi fortsatt tak i mat, klær, sports- og fritidsutstyr, interiør, byggevarer, bøker og biler. Og nesten alt annet vi trenger til hverdag og fest.

Det er mange flinke folk i nærmiljøet som gjør det mulig å selge varer gjennom butikken: Lokale produsenter, leverandører og folk som driver med transport, renhold, regnskap, bank og eiendom.

Joda, i disse tider er det selvsagt også mange andre som fortjener varme tanker og en ekstra stor takk, blant annet helse- og omsorgsarbeidere, lærere og ansatte i barnehagene – som alle tar godt vare på både unge og gamle. At vi nå gir de som arbeider med lokal handel og tjenester litt ekstra oppmerksomhet, skyldes at Landslaget for lokalaviser (LLA) og lokalavisen din nylig startet en annonsekampanje nettopp for lokal handel. Litt fordi vi selv er avhengige av livskraftige bedrifter og annonsører, men aller mest fordi vi bryr oss om levende lokalsamfunn. Dette gjør vi i samarbeid med andre som også er opptatt av lokal handel.

#handlelokalt

Item 1 of 3