Også lokalavisene bidrar til lokal handel

Det er du som handler lokalt, eller som arbeider i nærbutikken, som skal ha størst heder og ære for at vi har lokale butikker rundt oss. Når det er sagt: I all beskjedenhet vil vi i lokalavisene minne om at også vi bidrar med vårt!

Lokalavisen på nett og papir er nemlig en svært nyttig mediekanal for alle som driver med lokal handel. Butikkene, og andre som driver med service og tjenester, får vist fram tilbudene sine gjennom lokalavisen. Vi i avisene kan også ofte gi råd og hjelp til lokale butikker om sosiale medier eller andre måter å markedsføre seg på. Slik bidrar vi til å få kunder inn i butikkene.

Kantar, verdens største meningsmålingsselskap, la nylig fram mer dokumentasjon om ulike mediekanaler. Heldigvis ser vi at folk fortsatt har stor tillit til norske lokale og regionale aviser. Nesten 90 prosent av de som bruker mediene, har svært eller ganske høy tillit til lokale og regionale aviser på nett og papir! Dette betyr også at annonsørene våre får fram budskapet sitt i en troverdig sammenheng.

Og det er rart med det, når lokale butikker og bedrifter bruker lokalavisen som annonsekanal, er jo også det en form for lokal handel ...

Tusen takk for at du handler lokalt. Og for at du leser og bruker lokalavisen.

#handlelokalt

Denne annonsekampanjen er et samarbeid mellom lokalavisen din og Landslaget for lokalaviser (LLA). Sammen med andre som også er opptatt av lokal handel, viser vi fram fordelene ved å handle lokalt.

Foto: LLA og Headway/Unsplash

Item 1 of 3